Ons water
bruisend of niet, dit Belgische mineraalwater hoort op je tafel
Natuurlijke parels.
BRU® is erkend door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid als natuurlijk mineraalwater. Om zo’n erkenning te krijgen moet het water altijd afkomstig zijn van dezelfde, beschermde bron en moet het een 100% natuurlijke en originele zuiverheid hebben. Chemische behandeling is verboden en de bron en zijn natuurlijke omgeving moeten beschermd zijn tegen elk risico op vervuiling. Bovendien moet de minerale samenstelling van het bronwater altijd stabiel blijven. Qua engagementen kan dat alvast tellen!
Title H2
Uit het hart van de Belgische Ardennen.
Vergeet niet om voor je feestdiners zéker een fles BRU® op tafel te zetten. De unieke smaak en samenstelling van ons natuurlijk bruisend water doen je gerechten namelijk álle eer aan. Dat komt zo...
Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft ons water ook een laag zoutgehalte. Daardoor heeft het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als perfecte tafelgenoot!
Hetzelfde minerale evenwicht als topwijnen.
De minerale samenstelling van BRU® is stabiel. Dat hoort ook zo om door het Belgisch Ministerie van Volksgezondheid officieel erkend te worden als ‘natuurlijk mineraalwater’.
Uiterst zuiver water, met een zeer lage droogrest.
BRU®, bekroond door culinaire experts.
Het hoeft dus helemaal niet te verbazen dat de culinaire wereld BRU® ook weet te smaken: het International Taste & Quality Institute kende BRU® in 2017, net als bij de vorige evaluatie, opnieuw 3 sterren toe, de hoogst mogelijke score!