Ons water

Ons water
Het water dat natuurlijk bruisend uit Belgische grond komt.

bruisend of niet, dit Belgische mineraalwater hoort op je tafel 

Bruisend of niet, dit Belgische mineraalwater hoort op je tafel  


Al onze glazen flessen zijn “groen”, ook al zijn ze transparant.
Je kiest immers altijd voor duurzaamheid met onze herbruikbare glazen flessen.

Natuurlijke parels.

Erkend als natuurlijk mineraalwater.

BRU® is erkend door de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid als natuurlijk mineraalwater. Om zo’n erkenning te krijgen moet het water altijd afkomstig zijn van dezelfde, beschermde bron en moet het een 100% natuurlijke en originele zuiverheid hebben. Chemische behandeling is verboden en de bron en zijn natuurlijke omgeving moeten beschermd zijn tegen elk risico op vervuiling. Bovendien moet de minerale samenstelling van het bronwater altijd stabiel blijven. Qua engagementen kan dat alvast tellen!

Erkend als natuurlijk mineraalwater.
Je mag als merk pas positieve gezondheidsclaims gebruiken als je erkend bent als ‘natuurlijk mineraalwater’.

Title H2

Natuurlijke parels.
De kostbare, natuurlijke parels van BRU® ontstaan door het langdurige contact met unieke carbonaatrotsen in de ondergrond in en rond Stoumont. Wanneer ons water aan de bron ontspringt, is het dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing… Daar hoeven we niets meer aan toe te voegen!

Uit het hart van de Belgische Ardennen.

BRU®: unieke smaakmaker aan tafel.

Vergeet niet om voor je feestdiners zéker een fles BRU® op tafel te zetten. De unieke smaak en samenstelling van ons natuurlijk bruisend water doen je gerechten namelijk álle eer aan. Dat komt zo...

Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft ons water ook een laag zoutgehalte. Daardoor heeft het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Kortom: redenen genoeg om voor BRU® te kiezen als perfecte tafelgenoot!

BRU®: unieke smaakmaker aan tafel.

Hetzelfde minerale evenwicht als topwijnen.

Hetzelfde minerale evenwicht als topwijnen.

De minerale samenstelling van BRU® is stabiel. Dat hoort ook zo om door het Belgisch Ministerie van Volksgezondheid officieel erkend te worden als ‘natuurlijk mineraalwater’.

Uiterst zuiver water, met een zeer lage droogrest.

Na
mg/l
8
K
mg/l
1,5
Ca
mg/l
21
Mg
mg/l
19
Cl
mg/l
4
SO4
mg/l
5
NO3
mg/l
<0,5
HCO3
mg/l
180
SiO2
mg/l
19
Droogrest
mg/l
160
Natuurlijk CO2
g/l
4,4

BRU®, bekroond door culinaire experts.

BRU®, bekroond door culinaire experts.

Het hoeft dus helemaal niet te verbazen dat de culinaire wereld BRU® ook weet te smaken: het International Taste & Quality Institute kende BRU® in 2017, net als bij de vorige evaluatie, opnieuw 3 sterren toe, de hoogst mogelijke score!

BRU®, bekroond door culinaire experts.