Title H2

“We doen geen concessies aan kwaliteit. We willen altijd het beste, altijd het mooiste. Dus ook het beste tafelwater.”

 Margo Reuten

Title H2

Waarom Restaurant Da Vinci kiest voor water van BRU®.
Vanaf de start heeft Da Vinci BRU® in de koelkast staan. BRU® mineraalwater geeft wijnen zo’n enorme dimensie. Daar zijn Margo Reuten en Petro Kools van onder de indruk en het heeft hen nog veel meer respect gegeven voor producten van moeder natuur.

Title H2

Margo Reuten en Petro Kools zijn samen Da Vinci in Maasbracht. Hun restaurant met
één Michelin-ster wordt geroemd om Franse en klassieke gerechten.

Title H2

Vanaf dag één is BRU® te vinden in de koelkast.

Door de jaren heen groei je, ontwikkel je je en word je nog perfecter in je smaak, aldus Margo Reuten. Ze geeft bovendien een female touch aan het geheel. Ieder unieke smaak is heel bepalend en ze realiseert zich dat smaak je grootste goed is als chef. De kwaliteiten van BRU® sluiten daar perfect op aan. Het complimenteert aan de eigenschappen van het product.


Title H2

BRU® geeft wijnen en spijzen een unieke dimensie. En dat is uniek.

Bij BRU® is het minerale evenwicht tussen calcium en magnesium hetzelfde als bij een goede wijn. Bovendien heeft het water ook een laag zoutgehalte. Daardoor heeft het een neutrale smaak en komen gerechten en wijnen helemaal tot hun recht. Petro is zeer stellig en heeft door de positieve bijdrage van BRU® aan de smaakbeleving enorm veel respect gekregen voor het product van moeder natuur.

Unieke smaakmaker aan tafel