Title H2

“We zijn altijd op zoek naar de mooiste champagnes en mooiste wijnen. BRU® is een mooi gastronomisch water dat in een toprestaurant thuishoort.”
Martin van Bourgonje

Waarom Restaurant Merlet kiest voor water van BRU®.

Waarom Restaurant Merlet kiest voor water van BRU®.
Merlet wil een neutraal water. BRU® zorgt ervoor dat de smaak van het sterrengerecht optimaal wordt. Dit mineraal water komt de smaak van het sterrengerecht ten goede. Daarom hoort BRU® volgens Martin van Bourgonje thuis in een toprestaurant.

Title H2

Aan de duinen van Schoorl ligt Restaurant Merlet van Martin van Bourgonje. Het restaurant heeft
een Michelin-ster en kent een verfijnde keuken met veel aandacht voor lokale producten.

Title H2

Voor ons is lokaal eten en drinken in het kader van duurzaamheid heel belangrijk.

Lokaal eten wordt steeds belangrijker en Merlet heeft daar een speerpunt van gemaakt. Merlet bevindt zich aan de grootste en breedste duinen van Nederland. De zeebaars wordt vanaf het strand gevangen. Rundvlees komt van koeien die in de duinen lopen en er is een biologisch dynamische boerderij op een paar honderd meter afstand van het restaurant.

Title H2

We kiezen bewust voor regionale ingrediënten.

Het lokale speelt ook bij BRU® een grote rol. Waar je ook bent in België, onze bron is altijd dichtbij. Voor BRU® is het heel belangrijk om de CO2-uitstoot te verminderen.

Daarom is de keuze voor Martin een hele logische. Ook vinden ze het bij Merlet heel belangrijk dat een mineraalwater neutraal van smaak is zodat het de sterrengerechten laat floreren, die eigenschappen heeft BRU® zeker.

Ons water