Title H2

Duurzaamheid

Onze impact op het klimaat minimaliseren is een belangrijk engagement. Daarom werden we klimaatneutraal. Concreet? We verdelen bewust enkel in onze regio.

100% klimaatneutraal

100% klimaatneutraal

We geven onze fabrieken en onze flessen een groene upgrade. Onze resterende uitstoot compenseren via het drinkwaterproject Water Access Rwanda. Ons doel? In 2050 zijn we volledig klimaatneutraal zonder compensatie. Zo zorgen we ervoor dat onze lokale bron nog eeuwig kan blijven parelen.

Title H2

Source of Change: 10 engagementen voor het milieu

Vandaag is het behoud van het milieu meer dan ooit een centrale zorg voor Spadel (en dus ook voor BRU®). Getuige van deze attitude: een nieuw verpakkingsbeleid, opgebouwd rond vier ambitieuze doelstellingen: Heruitvinden, Verminderen, Recycleren en Herstellen. Om, op de lange termijn, tot een circulaire economie te komen. Ontdek onze 10 “Source of Change”-verbintenissen én onze recentste acties op sourceofchange.spadel.com.

Meer info

Ons AWS-certificaat

Ons AWS-certificaat

De Alliance for Water Stewardship (AWS) is een wereldwijde samenwerking die streeft naar het beste management van ’s werelds watervoorraden. Daarom is het een enorme eer dat BRU® deel uitmaakt van de eerste groep mineraalwaterproducenten in heel Europa dat het Platinum AWS-certificaat mocht ontvangen.

Meer info