Perceel heeft voor BRU® gekozen als ideale tafelpartner, omdat gerechten en wijnen met BRU® optimaal naar voren komen. Het natuurlijk bruisende water, zoals het uit de bron komt, past goed binnen de filosofie van Perceel.
Jos Grootscholten
Title H2
Title H2
Restaurant Perceel in Capelle aan de IJssel is als een gezellige huiskamer en heeft één Michelin-ster. Chef Jos Grootscholten en zijn brigade streven naar perfectie en laten zich inspireren door de seizoenen.
Title H2
Jos Grootscholten streeft naar het natuurlijke. Hij houdt niet van gekunsteld en moet niets hebben van het manipuleren van smaken. Jos wil het allemaal juist zoals het is. Net zoals BRU®. Op deze manier streven ze bij Perceel naar de optimale kwaliteiten van een product. Jos en zijn collega’s proberen zoveel mogelijk smaak mee te geven aan een product.
Title H2
BRU® is officieel erkend als ‘natuurlijk mineraalwater’. Dat betekent dat de minerale samenstelling van het bronwater altijd stabiel blijft en afkomstig moet zijn van dezelfde bron zodat het bronwater altijd zijn originele zuiverheid bewaart. Mede daardoor is het voor Perceel de ideale tafelpartner. Water is voor iedere chef één van de elementen om de puntjes echt op de i te zetten.