Title H2

“Op de boot, op het water deel je de liefde voor de natuur en voor het water.”
Martin Kruithof

Title H2

Waarom Restaurant de Lindenhof kiest voor water van BRU®.
Vis, vlees, groente. De Lindenhof werkt alleen met het beste. En dat geldt natuurlijk ook voor water. Ze willen mineraalwater dat neutraal is. Dat de smaakpapillen neutraliseert tijdens het menu. En daar is BRU® heer en meester in.

Title H2

Aan het water in Giethoorn heeft Martin Kruithof restaurant De Lindenhof, bekroond met
twee Michelin-sterren. Het restaurant biedt een keuken met klassieke en verrassende
smaaksensaties. Daarnaast staat Martin Kruithof bekend als de varende chef.

Title H2

Wij volgen de natuur, wij volgen het water, wij volgen de seizoenen.

Martin Kruithof en zijn team volgen de natuur. En als varende chef natuurlijk ook het water. Wat telt is de zuivere bron en de grond die alles mogelijk maakt. Dat is de basis voor Kruithof. Dat geldt ook voor BRU®. De bron ligt in een prachtig beschermd groengebied van 4.250 hectare, waar de ondergrond een specifieke minerale samenstelling heeft.

Title H2

Wij maken de keuze voor goede producten van hoog niveau.

De kostbare, natuurlijke bubbels van BRU® ontstaan door het langdurige contact met unieke carbonaatrotsen in de ondergrond in en rond Stoumont. Wanneer het water aan de bron ontspringt, is het dus van nature al een licht bruisende, sprankelende verfrissing. Van nature is BRU® een zeer neutraal water dat de smaakpapillen neutraliseert zodat de wijn-spijs combinatie optimaal tot zijn recht komt, zo bevestigt ook Martin Kruithof van Restaurant De Lindenhof.

Natuurlijk bruisend